Per heden verkopen en renoveren wij geen particulieren badkamers/toiletten meer!

image

Stupin S&K - Ook voor het zetten van tegels!

Wand- en vloertegels zijn populair! In onze vernieuwde showroom is het aanbod ongekend groot. Stupin S&K levert tegels voor alle denkbare ruimtes. Bij ons vindt u net die tegel die uw badkamer of keuken haar elegante, chique, schone uitstraling geeft.

Bij aanschaf van uw tegels krijgt u natuurlijk altijd een deskundig onderhoudsadvies. Zo bent u er zeker van dat u nog vele jaren plezier zult hebben van uw tegelvloer of wand.

Steeds meer mensen raken overtuigd van het comfort en het gemak van vloertegels. Vooral in combinatie met vloerverwarming is dit de ideale vloer. De ontwikkelingen in uitstraling en design hebben geresulteerd in een heel breed aanbod van tegels voor vloeren en wanden.

Diverse steensoorten!

Een trend die al jaren geleden is ingezet is het gebruik van natuursteen op de vloer. Er zijn veel steensoorten waar vloertegels uit worden gezaagd. De natuurlijke diversiteit in steensoorten zorgt voor evenzoveel verschillende sferen in huis. Ook in afmetingen is heel veel mogelijk. Wel is het raadzaam om deze vloeren te behandelen, dit voor het optimale resultaat. Laat u goed door ons voorlichten, dan kunt u jarenlang genieten van een prachtige ‘levende’ vloer.

Kwaliteit in iedere prijsklasse

Tegels vormen de finishing touch van uw woning. De gekozen kleuren, structuren en patronen bepalen de uiteindelijke sfeer. Onze nieuwe showroom is optimaal ingericht, zodat u zich perfect kunt voorstellen hoe het er bij u thuis uit gaat zien. Onze deskundige adviseurs informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is binnen uw budget en wensen.