Per heden verkopen en renoveren wij geen particulieren badkamers/toiletten meer!

image

Stupin BV - Totale dienstverlening

Stupin BV is een modern bedrijf in afbouw en dienstverlening. In 1988 wordt Stupin opgericht als schoonmaakbedrijf in Purmerend. Het bedrijf is dan nog gevestigd op een andere locatie. Schildersbedrijf Compier neemt in 1999 het bedrijf over en Stupin verhuist naar de huidige locatie aan de nijverheidsweg 19. Het schoonmaakwerk wordt uitgebreid met afbouw en dienstverlening. Sindsdien werkt Stupin voor vele vaste klanten, zowel zakelijk als particulier in Purmerend en omgeving.

In het najaar van 2010 betrekt de derde tak, Stupin Sanitair en Keukens BV, een nieuw pand aan de Van IJsendijkstraat 162B, waar een grote showroom is gerealiseerd voor keukens, badkamers en sanitair.

Alle mogelijke diensten op het gebied van schilderwerk, afbouwwerkzaamheden en onderhoudsservice zijn ondergebracht onder één gezamenlijk dak. Met deze constructie bieden wij u een totaalpakket aan dienstverlening. Van het schilderen van een enkel raamkozijn tot en met het stuken van plafonds en aanleggen van tegelvloeren kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten bij ons terecht. Kwaliteit, hoge mate van afwerking en uitstekende service zijn onze kenmerken. Kortom: een compleet pakket aan service, gebundeld onder één dak.

Bij Stupin S&K koopt u als consument slim en direct. Wij helpen u om de juiste keus in de aankoop van complete A merk badkamers, sanitair en tegels te maken. Natuurlijk koopt u A met hoge korting en meestal direct uit voorraad leverbaar.